Närproducerad mat i focus

Närproducerad mat i focus

11 juni, 2018 0 av Matmotet

Via appen Matmötet kan hitta närodlade råvaror, ekologiska livsmedel och KRAV-märkta matvaror och köpa dem direkt från bonden. Du kan alltid ha tillgång till färska och fräscha grönsaker, bär, frukt, kött och vilt, ägg, honung, örter som du köper via Matmötet. Det bästa är att om du handlar via Matmötet så handlar du också miljösmart och klimatsmart. Se fördelarna med att handla lokalproducerad och ekologisk mat jämfört med importerade livsmedel för det är så fantastiskt att kunna upptäckt lokala odlare där du bor eller på din semesterresa i vårt vackra land! Matmötet är alltid tillgänglig var du än befinner dig, sök på län och hitta närproducerade råvaror i din närmiljö . Läs mer på vår hemsida: https://matmotet.se/vadarmatmotet.html