Vi kommer till Slätte Ekodag

Vi kommer till Slätte Ekodag

11 juni, 2018 0 av Matmotet

På tisdag den 19 juni kommer vi på Matmötet att vara på Slätte Ekodag. Det är en kunskapsdag med inriktning mot ekologisk odling. Om du är producent och är nyfiken på vår app som lanseras i juni 2018 så kommer här nedan lite mer info om appen Matmötet. Vi ses på Slätte Ekodag!

Matmötet: Köp närodlade råvaror, ekologiska livsmedel eller KRAV-märkta matvaror direkt från bonden!

Köp- och sälj via Matmötet

Appen Matmötet är en effektiv köp- och säljplattform och med hjälp av den kommer du att få möjlighet att öka handeln av dina produkter och skapa nya kundkontakter. Du som producent kan nu nå ut med både större och mindre kvantiteter beroende på tillgång av dina varor och du kan sälja dem när du själv vill. Med köp direkt i appen via Swish möjliggörs en överskådlighet som kan bygga en ekonomisk grund för ditt företag och dess utveckling.

Hitta kunder

Med appen Matmötet kan du enkelt hitta konsumenter till dina råvaror och på sikt etablera en trygg och återkommande kundkrets. Via appen kan du lägga upp varor som kunden lätt kan hitta. Kunderna finns i ditt närområde, de är kvalitetsmedvetna och intresserade av att veta varifrån råvarorna kommer, hur de är odlade och hur djuren är uppfödda.

Sälj direkt till kund

På sikt får du möjlighet att etablera en kundkrets, bygga dina matrelationer och möta dina egna konsumenter. Genom att sälja dina råvaror via Matmötet sparar du tid och blir mer tidseffektiv eftersom du minskar onödig administration. Du som producent får direkt betalt för dina varor via Swish och din kund får snabbt färska och fräscha matvaror.

Utvecklad tillsammans med bönder

Din kund köper önskad vara, betalar via Swish, och kan i appen se tid och plats för uthämtning. För dig som producent vet du exakt vilka varor du behöver ta med dig och vilken kund som köpt vad. Med vår lättanvända app Matmötet finns allt som du behöver veta samlat i din mobil. Matmötet är utvecklad med feedback från bönder för att den ska fungera optimalt och vara lätt att använda. Behöver du hjälp får du gärna kontakta vår kundsupport. Matmötet är även ett utmärkt verktyg för att underlätta Reko-ringsträffar eftersom den sparar tid och administration för dig som bonde.

Ett högre värde

Genom att använda appen Matmötet får du som bonde ett högre värde för den tid och omtanke som du lägger på gårdens närproducerade råvaror. Appen fungerar även som en marknadsföringsplats för dina lokala råvaror.

Lär känna dina kunder

Skapa ett mervärde för dina varor. Överlämna kundens köpta varor personligen och låt kunden träffa dig som bonde! Skapa en matrelation till dina kunder med hjälp av Matmötet.

 

Läs mer på hemsidan hemsida: https://matmotet.se och håll utkik, snart lanserar vi appen!