Vad kan producenten ha för nytta av appen Matmötet?

Vad kan producenten ha för nytta av appen Matmötet?

2 juli, 2018 0 av Matmotet
Appen Matmötet ska fungera som en köp- och säljplattform för landets livsmedelsproducenter och konsumenter. Vi vill finnas för odlare och bönder på landsbygden för att de ska hitta nya kunder och kunna skapa en egen kundkrets självständigt. För oss är det viktigt att producenten ska erhålla värdet på varorna som den säljer och på ett enkelt sätt hitta kunder. Appen ska vara ett användarvänligt verktyg för producenten och intresseväckande för konsumenten, det har vi lagt ned extra arbete och tid på. För konsumenter kostar inte appen något att använda. Det ska vara konsumentvänligt att göra köp i appen, tilltalande, tryggt och pålitligt. Appen visar upp Sveriges goda råvaror och konsumenten kan på ett enkelt sätt hitta och köpa goda specialiteter. Appen Matmötet ska fungera som en marknadsföringsplats för närodlad och lokal mat, inte bara vid annonsering utan också ge en personlig koppling med gårdsbeskrivning och produktbeskrivningar. Det ska vara enkelt att komma igång att sälja sina råvaror för dig som producent. Vi på Matmötet är tillgängliga för producenter och konsumenter i form av teknisk support och hjälp och vi kommer också att ha instruktionsfilmer/ steg för steg videos som ska göra det jättelätt att använda appen. Appen Matmötet lanseras i juli 2018! https://matmotet.se/vadarmatmotet.html