Appen Matmötet från producent till konsument

Appen Matmötet från producent till konsument

2 augusti, 2018 0 av Matmotet

Appen Matmötet finns att ladda ned för Android på Google Play och här kommer lite information för dig som är producent om varför du ska använda appen Matmötet.

Hitta kunder via Matmötet!
Med appen Matmötet kan du enkelt hitta konsumenter till dina råvaror och på sikt etablera en trygg och återkommande kundkrets. Via appen kan du lägga upp varor som kunden lätt kan hitta. Kunderna finns i ditt närområde, de är kvalitetsmedvetna och intresserade av att veta varifrån råvarorna kommer, hur de är odlade och hur djuren är uppfödda.

Köp- och sälj
Appen Matmötet är en effektiv köp- och säljplattform och med hjälp av den kommer du att få möjlighet att öka handeln av dina produkter och skapa nya kundkontakter. Du som producent kan nu nå ut med både större och mindre kvantiteter beroende på tillgång av dina varor och du kan sälja dem när du själv vill. Matmötet möjliggör ”den självständiga bonden” med köp direkt i appen via Swish. Detta möjliggör en överskådlighet som kan bygga en ekonomisk grund för ditt företag och dess utveckling.

Sälj direkt till kund
På sikt får du möjlighet att etablera en kundkrets, bygga dina matrelationer och möta dina egna konsumenter. Genom att sälja dina råvaror via Matmötet sparar du tid och blir mer tidseffektiv eftersom du minskar onödig administration. Du som producent får direkt betalt för dina varor via Swish och din kund får snabbt färska och fräscha matvaror.

Utvecklad tillsammans med bönder
Din kund köper önskad vara, betalar via Swish, och kan i appen se tid och plats för uthämtning. För dig som producent vet du exakt vilka varor du behöver ta med dig och vilken kund som köpt vad. Med vår lättanvända app Matmötet finns allt som du behöver veta samlat i din mobil. Matmötet är utvecklad med feedback från bönder för att den ska fungera optimalt och vara lätt att använda. Behöver du hjälp får du gärna kontakta vår kundsupport. Matmötet är även ett utmärkt verktyg för att underlätta Reko-ringsträffar eftersom den sparar tid och administration för dig som bonde.

Ett högre värde
Genom att använda appen Matmötet får du som bonde ett högre värde för den tid och omtanke som du lägger på gårdens närproducerade råvaror. Appen fungerar även som en marknadsföringsplats för dina lokala råvaror.

Lär känna dina kunder
Skapa ett mervärde för dina varor. Överlämna kundens köpta varor personligen och låt kunden träffa dig som bonde! Skapa en matrelation till dina kunder med hjälp av Matmötet.

Nu är appen Matmötet lanserad för Android och finns att ladda ned här: https://play.google.com/store/apps/details… (Den kommer snart för IOS). Appen är helt ny och ladda gärna ned appen Matmötet nu så att du inte missar när appen fylls av producenter och fina lokalproducerade varor, ekologiska livsmedel och KRAV-märkta matvaror! Och om du är producent så är det bara att ladda ned appen och registrera dig som producent direkt i appen!
Läs mer på vår hemsida: https://matmotet.se/forproducenter-1.html